За нас

“Времето Ви е ограничено, така че не го пилейте, като живеете нечий друг живот. Не робувайте на догмите – което е живеене с мисленето на другите хора. Не позволявайте шумът на чуждото мнение да заглуши вътрешния Ви глас. И най-важното – бъдете смели да следвате вашето сърце и интуиция. Те някак си знаят, какъв наистина искате да бъдете. Всичко друго е второстепенно.“

― Стив Джобс

 

People talking in room

Guy walking with logo

Повече информация

Нощта на Предприемачите е нетуъркинг събитие в София, което цели ежемесечно да събира на едно място общност от изключителни хора, посветени на бизнеса и предприемачеството.

Събития

Picture of calendar

Всеки месец

В понеделник вечер успяваме да съберем хора от най-разнообразни бизнес сфери, които се събират да обменят опит, идеи и контакти.

Picture of group of people

Без ограничение

Няма ограничения по отношение на пол, възраст, социално положение, кариера или професия. Необходимо е само интерес към бизнеса или личното Ви развитие.

Picture of ticket

Символичен вход

От първостепенно значение за нас е комуникацията и изграждането на силна връзка между хората в приятна за това атмосфера.

Picture of suit

Неформални условия

Създаваме неформална среда, която да бъде максимално благоприятна за приятен и приятелски разговор.

Мисия

Нашата мисия е да допринесем за развитието на предприемаческата екосистема в България, като създадем подкрепяща се и активна общност.

 

Не пропускайте тази възможност да бъдете част от нещо различно!

Защо в понеделник?

Понеделник за нас е специален ден, защото символизира едно ново начало, нови шансове за успех и ново вдъхновение.

 

Твърдо сме решени да променим възгледа на повечето хора за този ден. Това е причината винаги да провеждаме Нощта на Предприемачите в понеделник от 19:00 часа.

Picture of monday on calendar

Защо да избера Нощта на Предприемачите?

Позитивната обратна връзка от всички гости в края на наше събитие ни мотивира да продължаваме това, което правим най-добре – да организираме събития. Вярваме в качеството и постоянно се стремим да се подобряваме.

 

Сигурни сме, че се различаваме от всички останали подобни събития, които сте посещавали – убедете се сами!

 

Picture of mailletter

Абонирайте се!

Не пропускайте нашите предстоящи събития и се обградете със сходно мислещи хора като Вашето. Очакваме Ви!

Към Meetup