Любим цитат

“Времето ви е ограничено, така че не го пилейте, като живеете нечий друг живот. Не робувайте на догмите – което е живеене с мисленето на другите хора. Не позволявайте шумът на чуждото мнение да заглуши вътрешния ви глас. И най-важното – бъдете смели да следвате вашето сърце и интуиция. Те някак си знаят, какъв наистина искате да бъдете. Всичко друго е второстепенно.“

― Стив Джобс

 

People talking in room

Guy walking with logo

Повече информация

Нощта на Предприемачите е нетуъркинг събитие в София, което цели да събира общност от изключителни хора, посветени на бизнеса и предприемачеството на едно място.

Събития

Picture of calendar

Всеки месец

В понеделник вечер Нощта на Предприемачите успява да събере хора от най-разнообразни бизнес сфери, които се събират на различни места за да обменят опит, идеи и контакти.

Picture of group of people

Без ограничение

Няма ограничения по отношение на пол, възраст, социално положение, кариера или професия. Необходимо е само интерес към бизнеса или личното Ви развитие.

Picture of ticket

Напълно безплатно

От първостепенно значение за нас е комуникацията и изграждането на силна връзка между хората в приятна за това атмосфера.

Picture of suit

Неформални условия

Създаваме неформална среда, която да бъде максимално благоприятна за приятен и приятелски разговор.

Мисия

Нашата мисия е да допринесем за развитието на предприемаческата екосистема в България, като създадем подкрепяща се и активна общност.

Можете да ни откриете във Фейсбук, от където всичко започна, и освен най-новата и полезна информация за нас има и списък с всичките ни предстоящи събития.

Не пропускайте тази възможност да бъдете част от нещо различно!

Защо в понеделник?

Твърдо сме решени да променим възгледа на повечето хора за този ден.

Понеделник за нас е специален, защото символизира едно ново начало, нови шансове за успех и ново вдъхновение.

Това е причината винаги да провеждаме Нощта на Предприемачите в понеделник от 19:00 часа.

Picture of monday on calendar

Защо да избера Нощта на Предприемачите?

Вярваме в качеството и сме убедени, че сме съвсем различни от всичко, което някога сте знаели досега. Нашата общност от прогресивни, амбициозни и предприемчиви хора непрекъснато се разраства – и има причина затова.

 

Разберете сами на следващото ни събитие и си дайте възможност да изпитате нещо ново и вълнуващо!

Picture of mailletter

Абонирайте се!

По този начин няма да пропуснете наше предстоящо събитие или раздаване на безплатни билети за конференции и събития. Ще имате пълен достъп до полезна информация за нашата общност и полезни ресурси.

Към Meetup